Sted
Hytteveien 12, Tolvsrød, Norge
Innflytting
2021
Pris fra kr
9650000
-
9650000
NOK
Ledige boliger
2
Skallevold - 2 eksklusive eneboliger med nærhet til sjøen.

Sjøutsikt - Messanin - Vannb.varme - EL-billader

Store og eksklusive eneboliger med gjennomgående høy standard. Boligene er innholdsrike med god planløsning. I 2. etg. er det åpen himling over stuedelen. Store vindusflater. Videre er det mesanin på 15,5 kvm. Stor terrasse med utsikt mot sjøen. Flotte bad samt separate wc-rom i begge etasjer.

INNHOLD:

1. ETG: Carport, sportsbod, entrè, 3 soverom, alle med utgang til terrasser, gang, wc-rom, bad, vaskerom/teknisk med utgang.
2. ETG:
Sovero med stort walk-in closet, bad, wc-rom, gang, kjøkken, stue med utgang til stor terrasse.
LOFTSETASJE:
Mesanin på 15,5 kvm. Bod på 6 kvm..

BELIGENHET:

Boligene ligger i et meget populært boligområde på Skallevold. Det er kort vei ned til stranden og det er flotte tur og friområder i nærheten. Til Tønsberg sentrum er det ca. 7 km. For opplysninger om avstander, beliggenhet og demografi, se vedlagte nabolagsprofil.

TOMT:

Eiet tomt på 608 kvm. til hvert hus. Planeres og opparbeides med innkjørsel og tilsådde områder.

ADKOMST:

Fra Tønsberg kjører man mot Åsgårdstrand og følger Åsgårdstrandveien ca. 6 km. til man får Skallevoldveien på høyre hånd. Ta inn denne og hold til venstre videre i en snau kilometer. Ta deretter Solfridveien inn til venstre. Hytteveien kommer så til venstre. Ta så til høyre. Jfr. kartskisse.

PRIMÆRROM:

Primærrom: 199 kvm                                                   

BRUKSAREAL:

Bruksareal: 216 kvm


Sentral beliggenhet
Flott sjøutsikt
Lekeplass
Strand i nærheten
Garasje/parkering

Boliger

soldOut

Stor og eksklusiv enebolig med gjennomgående høy standard. Boligen er innholdsrike med god planløsning. I 2. etg. er det åpen himling over stuedelen. Store vindusflater. Stor terrasse med utsikt mot sjøen. Flotte bad samt separate wc-rom i begge etasjer.

Areal
216 m2
Soverom
4
Pris fra
NOK
Les mer
soldOut

Stor og eksklusiv enebolig med gjennomgående høy standard. Boligen er innholdsrike med god planløsning. I 2. etg. er det åpen himling over stuedelen. Store vindusflater. Stor terrasse med utsikt mot sjøen. Flotte bad samt separate wc-rom i begge etasjer.

Areal
216 m2
Soverom
4
Pris fra
9 650 000 NOK
Les mer

Område

Nærmiljøet

Tønsberg sentrum

Med en kort biltur på ca. 12-14 minutter befinner en seg i Tønsberg sentrum. Det er også satt opp hyppige bussavganger om ønskelig

Skole

Kort avstand til Ringshaug barne og ungdomskole

Lekeplass

Gangavstand til lekeplass på Skallevold stranden

Strand

Disse eiendommene ligger bare et steinkast fra den populære Skallevoldstranden

  Se andre boliger til salgs

  forSale
  Doktorgården - 8 moderne leiligheter til salgs
  Lekre leiligher med god beliggenhet i sentrum av Sem. Leilighetene har tilgang til heis og består av 2 soverom, flislagt bad, stue/kjøkken, bod, balkong og carportplass. Utenom dette kan en også fristes med utsikten fra solstolen på felles takterrasse.

  4 650 000 — 4 950 000 kr
  Hageveien, Sem
  forSale
  Banebakken- Eneboliger i rekke
  Her skal det føres opp tre moderne og flotte boliger i rekke. Boligene særpreges av innbydende arkitektur med funksjonelle løsninger.

  — 6.300.000 kr
  Banebakken, Nøtterøy, Norway
  forSale
  Bolig B
  Store vindusflater for rikelig tilgang på dagslys. Ekstra høy himling i 2.etasje for god romfølelse. Delvis overbygde og skjermet terrasser. Funksjonelle kjøkken med god skap- benkeplass og intregrerte hvitevarer, herunder: kjøl/frys, oppvaskemaskin, platetopp og komfyr. 3 gode soverom. Masse lagring i boder. Pent flislagte baderom med dusjhjørne, servant med skuffeseksjon, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

  6.300.000 — undefined kr