BRA
89.8 kvm
BYA
103.9 kvm
Soverom
3
Grunnflate
96.2 kvm

Vaag - en plasseffektiv hytte

Om boligen

Bersagel 1 er både en klassisk og moderne hytte som passer like godt ved sjøen som på fjellet. Bruksarealet til denne hytta er 89,8 kvadratmeter. 

En hytte som passer like godt ved sjø som på fjellet

Drømmer du om en kopp kakao foran peisen, mens du nesten føler at du sitter ute i naturen? Da kan Bersagel 1 være noe for deg. De store vinduene og det høye mønet gjør at man virkelig får naturen og lyset rett inn i stua.

En familiehytte med god plass

Hytten har tre gode soverom i grunnetasjen. Det ene soverommet er ekstra romslig og passer godt som hovedsoverom. Hvis man velger familiesenger i de andre to soverommene, kan hytta enkelt romme flere familier eller en stor vennegjeng på hyggelig hyttetur.

Som en ren luksus har hytten i tillegg til et romslig bad, et ekstra gjestetoalett og et praktisk vaskerom som kommer godt med til både lagring så vel som klesvask.

Gode sosiale soner

Hytta har åpen stue-/kjøkkenløsning med plass til spisebord. Deler av stuen er inndelt slik at man lett kan møblere med to sittesoner. Det kan komme godt med om man er mange på hytta med ulike interesseområder, men fremdeles ønsker å være i nærheten av hverandre.

Hemsen fungerer som en egen avdeling som kan brukes av gjester eller gjøres om til bod. Det er også en flott plass for de som ønsker å trekke seg bort for en stille stund, eller for ungdom som ønsker seg litt privatliv.

Hytte med lysinnslipp og nærhet til naturen

De store vindusflatene gir rikelig med lys inn i hytten. Fra allrommet har man også direkte utgang til uteområdet noe som gir en flott nærhet til naturen utenfor hytta.
På hemsen kan man ha både loftstue og soveplasser.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!