BRA
139.3 kvm
BYA
108.9 kvm
Soverom
4
Grunnflate
96.8 kvm

Hamarøy - hytte med særpreg

Om boligen

Hamarøy er en romslig liten hytte med en spennende takform, veldig god takhøyde, og er bygget på pilarer. Hytta er enkel å plassere på skrå så vel som flate tomter.

Innholdsrik hytte

Hamarøy hytta er innholdsrik og ivaretar behovet for opptil fire personer på soverom, med mulighet for ekstra overnatting i stue og på hems. Hovedinngangen til hytta er plassert på den ene langsiden av hytta. Du kommer inn i en gang med tilgang til bod rett innenfor inngangsdøren.

Når man kommer inn i entreen har man gjennom store vindusflater og veldig god takhøyde, god utsikt til landskapet utenfor. Det første man møter i oppholdssonen er kjøkkenet, som er plassert langs den ene veggen. I forlengelse av kjøkkenet kan man lage en plassbygd sittebenk. Her kan en få ekstra lagringsplass og/eller ekstra soveplass. I dette hjørnet er det store vinduer som gjør at en føler at en nesten sitter ute og spiser. Utenfor disse hjørnevinduene er det plassbygd bord/benk, fast i fasaden.

Hamarøy hytta er liten i størrelse og gjør lite av seg. Kombinasjonen med fargen i ubehandlet natur sammen med takformen som følger rytmen i landskapet, gjør at hytta passer inn i mange forskjellige landskap.

Store vindusflater

I hele oppholdsrommet vil en føle at en sitter ute i naturen, og grensen mellom ute og inne viskes ut. Den diagonale takformen og den store takhøyden i oppholdsrommet kommer helt til sin rett rundt spisesonen og sofagruppen. Fra sittegruppene kan en nyte utsikt og fyr i ovn mot landskapet utenfor. Det er satt inn en dør rett ved ovnen, som gir mulighet for direkte utgang til uteområdet.

Lyset og den gode kontakten med landskapet utenfor, har en med seg både på soverommene og hems. Soverommene har store vinduer med utsikt fra sengene. Her kan en trekke seg tilbake å nyte stillheten og utsikten. De store soveromsvinduene rammer inn utsikten fra en annen vinkel enn i oppholdsrommet. Det er en god ide å tenke oppbevaring under sengene.

Hems til ekstra oppbevaring eller soveplasser

Hemsen er også er et sted hvor en kan trekke seg litt tilbake, eller den kan være en fin plass for lek. Hemsen rommer også mulighet for ekstra soveplasser eller ekstra lagring. Fra hemsen har du god kontakt med etasjen under, og god utsikt utover landskapet. I tillegg til godt lys fra oppholdsrommet, får du også inn lys fra takvinduet.

Terrengtilpasning

Hamarøy hytta står på pilarer og er ca. 9,9 m lang og 6,0 m bred. Det at hytta er så liten og står på pilarer, gjør den skånsom mot landskapet og naturen. Hamarøy trenger ikke stor eller planert tomt, og tar på den måten hensyn til naturen og dyrelivet på tomten.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!