BRA
157 kvm
BYA
116.9 kvm
Soverom
3
Grunnflate
99.6 kvm

Risør - moderne atriumhytte

Om boligen

Risør hytta er en moderne funkishytte med atrium, der uterom og innerom går lett over i hverandre. Store vinduer gir godt med lys og slipper naturen inn. Alt på ett plan.

Overbygd inngangsparti og praktisk utebod

Hytta har et godt overbygd inngangsparti med adkomst til utebod og hovedinngang. Uteboden er fullisolert og har god dørbredde for økt tilgjengelighet av utstyr som ski, pulk, sykkel etc. Ved siden av hoveddøren er det lysfelt for gjennomgående gløtt inn og ut mot atrium og uteplassen på andre siden av hytta.

Umiddelbart innenfor inngangspartiet har man et praktisk garderobeskap med god plass for lagring av inne- og uteklær til alle sesongens aktiviteter.

Kjøkken i tilknytning til uteplass med pergola

Hva med å nyte morgenkaffen ute? I den åpne stue-/kjøkkenløsningen er det direkte utgang fra kjøkkenet og ut mot uteplass i øst med overbygd pergola. Kjøkkenet har godt med lysinnslipp og god oversikt i alle retninger i hytta; lysinnfall fra enden av passasje i vest, ut mot pergola i øst, ut mot inngangsparti i nord og ikke minst ut mot atrium i sør.

I oppholdsrommet er peisen plassert like ved sofasone og spisegruppe. Store vinduer i oppholdsrommet slipper naturen inn i hytta. 

Den perfekte sjøhytte

Hytta er prosjektert med hensyn til plassering ved sjøen, mellom svaberg og knauser i åpent landskap. Hyttas lave høyde gjør at bygget lett kan finne sin plass mellom berg og knauser på sjøsiden.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!