Stilart
Herskapelig
Annet
Enebolig
Bruksareal
242,4
Soverom
4

Skaug - moderne villa

Om boligen

Skaug er en fantastisk flott og romslig enebolig! Kombinasjonen av platekledning og trekledning, samt den flotte omrammingen av uterommet, gir huset særpreg. Huset har en moderne funkisstil, en stil som er meget populær hos våre kunder.

Ekstra takhøyde i begge etasjer gjør at rommene føles luftige og gode.

Det beste med huset er de mange overbygde uteområdene som gir deg mulighet til å kunne være ute nesten uansett vær.

Første etasje i boligen inneholder en romslig entre med stor walk-in garderobe for å henge fra seg klær og plassere fottøy. Ved inngangen er det også en ekstra stor bod for oppbevaring av alt du trenger av fritidsutstyr og uteleker. Dette rommet er perfekt å bruke til vaskerom også. Det er kort vei ut til forsiden eller baksiden av huset, om man ønsker å tørke klærne i vinden på fine dager.

Badet ligger nær ytterdør til den ene overbygde uteplassen på bakkeplan. Her vil det være perfekt å plassere for eksempel en badestamp eller jacuzzi, om det er noe man ønsker seg til sin nye bolig.

I første etasje ligger det tre soverom i tilknytning til ei flott tv-stue. Også tv-stuen har utgang til overbygd uteområde der man kan kose seg ute på varme dager, i regn eller opphold. Flere utganger til uteplassene er praktisk på varme dager da man ønsker å være mer ute enn inne, men samtidig ha tilgang til alle funksjonalitetene i et hjem. Denne avdelingen i første etasje passer perfekt til barn og unge som ønsker seg litt privat tid alene eller sammen med venner. Det er plassert en dør mellom trappen og disse rommene, noe som er særdeles praktisk med tanke på støy fra for eksempel musikk eller tv.

Husets mest praktfulle rom ligger i 2. etasje. Når du kommer opp trappen blir du møtt med panoramavinduer i hele fronten. Stuen har skråtak og dette gir ekstra volum og en fantastisk sikt. Her er det god plass til familien og venner ved små og store anledninger.

Kjøkkenet er romslig med god plass til både lagring og matlaging. Det er praktisk utformet og plassert skjermet fra resten av oppholdsrommet. Samtidig er kjøkkenavdelingen åpen og luftig på grunn av størrelsen. Rett ved kjøkkenet er det en praktisk til bod for tørrmat, kjøkkenutstyr, resirkulering, fryseskap etc.

I denne etasjen er det en egen avdeling for foreldresoverom, bad, vaskerom og en stor garderobe.

3 soverom i tilknytning til flott tv-stue
 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne