Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
137.6
Soverom
3

Trend 3 - praktisk moderne bolig

Bokvaliteter

  • Sosialt - Egen TV-stue i 1. etasje rett ved to av soverommene
  • Stilart - En arkitektur som passer i de fleste boligfelt
  • Praktisk - Eget toalett i andre etasje der stue og kjøkken er
  • Plass - Stua er på hele 43 m2 noe som gir mange muligheter
  • Romslig - Stor stue mot åpen kjøkkenløsning
  • Garasje - Sportsbod bak carport
  • Takterrasse - Takterrasse med terrassebod

Om boligen

Et hus med stor balkong og praktisk terrassebod

Trend 3 har en arkitektur som passer for de fleste bomiljø. Boligens enkle former og praktiske planløsninger gjør den til en av våre mest bygde husmodeller over hele landet.

Hovedplan oppe, med stor balkong og praktisk terrassebod. En flott, romslig løsning på kjøkken og stue åpner for variert bruk med god plass. Det ekstra rommet nede kan benyttes som TV-stue eller et fjerde soverom. TV-stuen, som gir familiemedlemmene rom for litt privatliv, har store gode vinduer som slipper inn mye lys inn i etasjen. Dagslyset er en viktig energikilde i hverdagen og er en viktig kvalitet for bomiljøet. 

Husets 1.etg

Boligen har soveromsavdeling, bad og egen TV-stue samlet i første etasje. En tradisjonell og funksjonell plassering av rommene. Carport, sportsbod og overbygd inngangsparti. Stor sportsbod bak caporten er praktisk i hverdagen. 

Husets 2.etg

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Stua er hele 43 mnoe som gir mange muligheter. Stor og flott terrasse med funksjonell bod til utemøbler. Meget praktisk med eget toalett i andre etasje der stue og kjøkken er. 

 

 
 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 
Garderobe, moderne hus

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Areal Hvit, moderne kjøkken
 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne