Stilart
Moderne
Annet
Flermannsbolig
Bruksareal
166,0
Soverom
2 - 4

Lie - fleksibelt funkishus

Bokvaliteter

  • Stilart - Funkishus tilpasset den moderne familie
  • Muligheter - Kan bygges med én eller to etasjer, eller settes sammen til en tomannsbolig på rett tomt
  • Sosialt - Boligvarianten med én etasje har en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til uteplass. Varianten med to etasjer gir et utvidet, større allrom med stue og kjøkken
  • Plass - Boligvarianten med én etasje har 2 soverom og et romslig bad. Varianten med to etasjer har ett masterbedroom, 3 store soverom i andre etasje – ett med tilknytning til walk-in garderobe, i tillegg til ett bad i hver etasje
  • Bodplass - Sportsbod i tilknytning til inngang, så man kan gå tørrskodd. I varianten med to etasjer er det også praktiske boder under trapp
  • Uterom - Skjermet utgang fra stue og rett til hage, gir en fin sittesone
  • Fleksibilitet - Stor loftsstue i andre etasje som kan benyttes som både TV-rom og etablert arbeids- eller lekseområde
  • Takterrasse - Direkte utgang til takterrasse fra loftsrom

Om boligen

Lie - en og to etasjer, samt tomannsbolig.

Husmodellen Lie er en spennende kompakt bolig i funkisstil. Arkitektene har jobbet med å få til en spesielt god plassutnyttelse, tilpasset den moderne familie. Boligen har en kombinasjon av stående og liggende kledning, samt fargeflater som gir huset særpreg og identitet.

Her kan man selv velge en flott fargekombinasjon etter egen smak. Boligen kan bygges med én eller to etasjer, eventuelt settes sammen til en tomannsbolig til rette tomten.

Inngangspartiet er overbygd, og har en innbydende løsning som gir varianten med to etasjer en flott terrasse med utgang fra loftstue. En skjermet utgang fra stuen og ut til hagen beskytter for vær og vind, og gir samtidig en fin sittesone.

Sportsbod

En praktisk sportsbod man kan gå tørrskodd til, ligger også i tilknytning til inngang. som man kan gå tørrskodd til.

Én eller to etasjer

Boligvarianten med én etasje er en utmerket bolig for den som ikke har et stort plassbehov, og som ønsker alle funksjoner på et og samme plan. Den er kompakt og arealeffektiv tilrettelagt med to soverom og et romslig bad. Varianten har en åpen og sosial kjøkken- og stueløsning med utgang rett til uteplass.

Velger man varianten med to etasjer får man et utvidet allrom med stue og kjøkken. I tillegg til et stort master bedroom i første etasje, er det tre store soverom i andre etasje. Et av soverommene er tilknyttet en walk-in garderobe. Det er praktiske boder under trappen og i andre etasje, noe som gir godt med rom for lagring i boligen. Det er også to bad i god størrelse, et i hver etasje. Boligvarianten med to etasjer har også en stor loftstue.

Loftstue

Loftstuen kan fungere som et tv-rom og et sted man kan trekke seg litt tilbake, eller ha venner på besøk. I tilknytningen til loftstuen er det også plass til å etablere praktiske arbeidsplasser for barn og voksne.

Takterrasse

Med direkte utgang fra loftsstuen til en god takterrasse, er det lett å tilbringe litt tid utendørs i en skjermet sone på fine dager.

Boligtypen Lie kan også bygges som tomannsbolig når man setter de sammen i speilvendt variant. Med en slik løsning ivaretar man gode private inngangsparti og soner, selv om man har en nabo tettere på seg.

Lie er et lite, men funksjonelt funkishus med mange kvaliteter som kan romme familier med ulike behov.

 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!