Stilart
Moderne
Annet
Enebolig
Bruksareal
200.9
Soverom
4

Hillevåg - funkishus med utleiedel

Bokvaliteter

  • Behov - Tilpasningsdyktig - passer inn i forskjellige miljø.
  • Stilart - Moderne, tidsriktig design med stramme linjer.
  • Plass - Store, gode rom gjennom hele boligen, med stue/kjøkken delen som naturlig midtpunkt
  • Parkering - Overbygd oppstillingsplass for bil under terrasse
  • Uterom - Gode uteplasser, flere uteplasser som man kan ha stor glede av gjennom døgnet
  • Romslig - 4 soverom og egen tv stue gir mange muligheter og stor frihet.
  • Takterrasse - Flott terrasse oppe på taket av garasjen

Om boligen

Stor og moderne funkishus tilpasset skrånende tomt.

Her får du masse plass over to plan, mye dagslys inn i oppholdsrommene, praktisk planløsning og egen garasje med sportsbod. I tillegg har huset stor utleieenhet i sokkel som kan gi et godt tilskudd til boligfinansieringen.

Dette funkishuset er tilpasningsdyktig og passer inn i flere forskjellige miljø, med tidsriktig design og stramme linjer. Arkitekturens enkelhet gir et rolig og tidsløst uttrykk. Huset har flere gode uteplasser som man kan ha stor glede av gjennom døgnet. I tillegg har Hillevåg en integrert garasje til hoveddelen. 

Sokkel

Romslig utleiedel med hele to soverom gir mulighet for skattefri leieinntekt. Det er også en naturlig en naturlig oppstillingsplass for bil, delvis med overbygd bod, i tilknytning til utleiedelen. Dette gir en ekstra verdi for potensielle leietakere. 

Husets 1.etg

Hillevåg har store, gode rom gjennom hele boligen med stue/kjøkken som et naturlig midtpunkt. Et soverom og bad i etasjen kan fungere godt som foreldresoverom eller til en ungdom. Etasjen har en flott luftebalkong hvor man kan nyte kveldsroen på fine dager. 

Husets 2.etg

Denne etasjen har fire soverom og egen TV-stue som gir mange muligheter og stor frihet i den øverste etasjen. Store vinduer slipper inn lyset og gir flott utsikt i høyden. En stor terrasse oppe på taket av garasjen åpner for å tilbringe mye tid utendørs, men likevel skjermet når været tillater det.

 

blueprint bilde 2

Egne tilpasninger av Systemhus

Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov.

Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.

 
 
Garderobe, moderne hus

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig  å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske. 

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

 
 

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger. 

Norema Areal Hvit, moderne kjøkken
 
*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

Lignende moderne hus

Hovden - bolig med to utleiedeler
Bruksareal
423.4 m2
Soverom
7-8
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Jakob - et innholdsrik funkishus
Bruksareal
295.1 m2
Soverom
4 - 5
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Askøy - et moderne småhus
Bruksareal
82,3
Soverom
2
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne